ŠTASNI d.o.o.

 • Grad
  Zagreb
 • Adresa
  Samoborska 294

Lokacije

 • ŠTASNI d.o.o.

  Samoborska 294, Zagreb

 • ŠTASNI d.o.o. PJ SAVSKA

  Savska cesta 170, Zagreb

 • ŠTASNI d.o.o. PJ VIROVITICA

  Vukovarska 9, Virovitica

Društvo Štasni d.o.o. nastalo je iz obrta za servisiranje vozila koji je osnovan 1972. godine. Kao takvo evidentirano je kao prvi privatno posjedovani ovlašteni servis za Škoda vozila u ovom dijelu Europe.

Od iznajmljene garaže 1972. godine pa do vlastite radionice prošlo je 20 godina. Prateći sve veću prodaju Škoda vozila na ovim prostorima dolazi do proširivanja asortimana usluga. 1996. godine otvoren je autosalon i kao nova djelatnost uvrštena je prodaja vozila. Zbog malog prostora, te sve većih potreba izložbenih i radnih prostora vodstvo se odlučuje na gradnju novog auto centra na novoj lokaciji. Početkom 2005. godine iz obrta i postojećeg društva s ograničenom odgovornosšću fuzijom nastaje jedinstvena tvrtka Štasni d.o.o. koje danas zapošljava 26 djelatnika. 

Nakon 37 godina iskustva, vođeni dosadašnjim uspjehom, odlučili smo dodatno osnažiti i osigurati naše poslovanje. Krajem 2009. godine dolazi do značajne reorganizacije i restrukturiranja poslovanja Društva, te proširenja ponude naših usluga.  

Danas se društvo bavi uslugama prodaje novih i rabljenih vozila, održavanjem i popravkom vozila marke Škoda u jamstvenom roku i izvan njega, trgovinom rezervnih dijelova, uslugom pranja vozila i najmom vozila. Svi poslovni procesi u skladu su sa certifikatom ISO 9001:2008, kojeg posjedujemo. 

Zapošljavamo školovane certificirane savjetnike za prodaju novih i rabljenih vozila, automehaničare, elektroničare, autolimare, trgovce rezervnih dijelova i ostali stručni kadar koji uvijek stoji na usluzi svojim savjetima ili na bilo koji drugi način kako bi u svakom trenutku bili od pomoći svim svojim korisnicima. 

Nošeni novom snagom i novim idejama krećemo na put prema svijetloj i perspektivnoj budućnosti.