OPTANA 22 d.o.o.

  • Grad
    Zabok
  • Adresa
    K.Š.Gjalskog 4

Lokacije

  • OPTANA 22

    K.Š.GJALSKOG 4, ZABOK

Optika Ana Zabok utemeljena je 1990.g. i kroz dugogodišnji rad postala je jedna od najopremljenijih optika u Hrvatskoj. Ono što Optiku Ana izdvaja od većine drugih optika je opremljenost najsuvremenijom i najboljom opremom, iznimno pristupačno, ljubazno i stručno osoblje, ugodan ambijent te potpuna garancija na sve proizvode kupljene ili izrađene u Optici Ana Zabok.

Optika Ana započela je s radom u jesen, 1990.g. sa samo jednim zaposlenikom. Kao vlasnica i radnica u jednom, gđa. Ana Šaronja samostalno je krenula u proizvodnju dioptrijskih naočala te se kroz taj posao pokazala i dokazala kao vrsni optičar i time stvorila čvrste temelje za ono što je Optika Ana danas – sinonim za kvalitetu na zadovoljstvo svakog klijenta. Mali obiteljski obrt je kroz godine rada prerastao u firmu koja danas broji 14 zaposlenika sa ukupno 4 poslovnice, na lokacijama u Zaboku, Bedekovčini, Zlataru i Ivancu.

Počeci Optike Ana temeljili su se ponajprije na proizvodnji dioptrijskih naočala te prodaji sa inzistiranjem na povezanost optičara i klijenta jer se time želio stvoriti odnos u kojem nam je kupac bio ne samo kupac već dragi prijatelj i rado viđen gost. Premda je Optika Ana proširila svoju ponudu i pojačala svoj tim i dalje težimo ka ostvarenju tople i prijateljske suradnja sa kupcima, posebice u ovim vremenima kada se ljudi, zbog nedostatka vremena i ostalih uvjeta, udaljavaju jedni od drugih. Želimo svoje vrijeme posvetiti svakome kupcu posebno jer nama je svaki kupac poseban i nastojimo da svi naši kupci na putu do nas slobodno mogu reći “Idem do svoje optike”.

Individualni pristup svakom pacijentu, susretljivost, ljubaznost i stručnost djelatnika rezultiraju kvalitetnom izradom optičkih pomagala. Našim vjernim kupcima trudimo se ponuditi vrhunske proizvode i visoku kvalitetu usluge u najkraćem roku i uz vrlo konkurentne cijene. Da bi smo se što više približili našim kupcima prije 5 godina otvorili smo OČNU POLIKLINIKU ANA u centru Zaboka. U njoj na jednome mjestu možete dobiti kompletnu uslugu s punom garancijom.

KUPNJA U OPTICI ANA DO 12 RATA!!!

ZA VIŠE INFORMACIJA KLIKNITE NA SLIKU...

KUPNJA U OPTICI ANA DO 12 RATA!!! - OPTANA 22 d.o.o.