AGRAM LIFE osiguranje d.d.

 • Grad
  Zagreb
 • Adresa
  Trnjanska cesta 108

Lokacije

 • AGRAM LIFE ZAGREB

  Trnjanska cesta 108, Zagreb

POSEBNE POGODNOSTI AGRAM LIFE OSIGURANJA

Život nema cijenu! Ukoliko prepoznajete i cijenite kvalitetnu uslugu te razmišljate o dodatnoj osigurateljnoj zaštiti, a uz to želite i štednju, zbrinuti sebe i svoju obitelj, iskoristite posebne pogodnosti Agram life osiguranja prilikom ugovaranja police životnog osiguranja.

Agram life životno osiguranje pruža Vam zaštitu od financijskih gubitaka koji mogu nastati kao posljedica neizvjesnih događaja vezanih uz život osigurane osobe.

 

Kome treba životno osiguranje?

Svima koji si žele osigurati sredstva za pristojan životni standard u mirovini i svima onima kojima je cilj štedjeti da bi mogli raspolagati značajnim sredstvima za kasniju potrošnju, akumulirati sredstva za školovanje djece ili ih zbrinuti i financijski im olakšati početak samostalnog života, kao i zbrinuti djecu, partnera, roditelje… osigurati otplatu kredita u slučaju najgoreg, zaštititi poslovanje svoje tvrtke ili povećati nasljedstvo za svoje nasljednike.

 

 • Više o pogodnostima potražite u newsletteru Agram lifea

 

 • Pogodnosti možete iskoristiti na prodajnom mjestu Agram lifea u gradu Zagrebu, Trnjanska cesta 108.

 

Premiju je moguće obustaviti na plaću jednokratno ili na rate, bez kamata, autorizacijom članske iskaznice Sindikata putem sustava union4you.

ŽIVOT NEMA CIJENU

ŽIVOT NEMA CIJENU - AGRAM LIFE osiguranje d.d.

Iskoristite posebne pogodnosti Agram life osiguranja.

ŽIVOT NEMA CIJENU - AGRAM LIFE osiguranje d.d.